Sonja Spangenberg terapi AB

Hej åter igen och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Under de senaste få veckorna så har jag fått in en hel del frågor och funderingar från er läsare när det kommer till det här med exempelvis samtalsterapi, men även då det kommer till parterapi i Stockholm. Dagens inlägg är för alla ni som nu under senaste tiden har skickat in frågor kring detta och bor på bland annat Norrmalm, Kungsholmen, i Vasastaden eller någon annan del av Stockholm. Som många av er redan vet så har jag varit väldigt öppen med det faktumet att jag går till en samtalsterapeut här i Stockholm och det är verkligen någonting som har hjälpt mig så otroligt mycket.

Idag så känner jag till och med att jag inte har det behovet längre, vilket är otroligt skönt. Man lär sig väldigt mycket om sig själv och får konfrontera de stora frågorna i sitt eget liv. Jag kan verkligen, som jag har sagt många gånger förut, varmt rekommendera att ni tar och letar upp en bra samtalsterapeut som ni verkligen känner er trygga med och som ger er de redskapen som ni behöver för att kunna ta er vidare i er vardag och i ert liv. Jag skulle faktiskt vilja ta och rekommendera en väldigt specifik samtalsterapeut till er idag som just då befinner er i de ovannämnda områdena eller någonstans där omkring. Det är även den samtalsterapeut som jag själv har vänt mig till och känner mig så himla nöjd med. Hon heter inget mindre än Sonja Spangenberg terapi AB och jag kommer att länka er vidare från det här inlägget så att ni snabbt och smidigt kan klicka er vidare till hennes egna sida här på nätet. Där finner ni mer information som kan vara bra att ha samt kontaktuppgifter. Ha det nu så bra!